fbpx

Mer än bara redskap

Norje Smidesteknik AB tillverkar och utvecklar redskap i Sverige för hjullastare, traktorer, kompaktlastare, truckar och grävmaskin. Vi erbjuder effektiva och robusta redskap av hög kvalitet. Genom höga krav på tillverkning och material
levereras redskap med styrka och hållbarhet till kunder över hela norra Europa. 

Trött på redskap som inte håller?

Hos Norje Smidesteknik AB tillverkar vi redskap som ska hålla i många år. Jämför oss gärna med andra redskapsleverantörer och se skillnaden. Vi tillverkar t ex allt i vår egen fabrik i Sverige, använder extra höghållfast stål, volymtillverkar med robotsvetsning men även mycket specialanpassade redskap enligt kunders önskemål. Vi har erfarenheten, kunskapen och viljan att leverera bästa möjliga produkt till ett konkurrenskraftigt pris.
Kontakta gärna oss om du vill veta mer.

Jämför oss gärna med andra

 

 norje_logo_small  ANNAN
 Tillverkat i Sverige checkbox_green
Finns hos återförsäljare nära dig checkbox_green
Stor erfarenhet. Est. 1943 checkbox_green
Volymtillverkning checkbox_green
Specialanpassar checkbox_green
Bra miljöval checkbox_green
Endast kvalitetsleverantörer checkbox_green

 

Lönsamt

Hög kvalitet ger lönsamhet över tid

separator_dots

Våra produkter bidrar till att effektivisera våra kunders arbete inom lantbruk, entreprenad och industri. Genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet ger vi kunden mervärde i form av hög tillgänglighet, hög utnyttjandegrad och längre hållbarhet.

Säkert

Råvara till färdig produkt

separator_dots

Hos oss vet du vad du får. Vi är stolta över att tillverka i Sverige, har CE-märkta produkter, råvaror av hög kvalitet och ett miljötänk som genomsyrar företaget. Efter mer än 80 år i branschen har vi ett stort reservdelslager och vi vet vikten av vad snabba leveranser betyder.

Flexibelt

Egen tillverkning ger stora möjligheter

separator_dots

Egen tillverkning ger hög flexibilitet när det gäller anpassningar efter kunders behov. Med utgångspunkt från våra standardmodeller tar vi fram helt kundunika produkter. Hos oss är kundanpassat standard! Vi kan idag erbjuda fler än 80 olika redskapsfästen direktmonterade på redskap.

Vad säger andra om Norjes produkter?

Nedan finner du några av de omdömen som finns om Norjes produkter och service. Vi hoppas och tror att du kan bli en av alla nöjda användare av Norje premiumredskap. Kontakta gärna oss och berätta vad du tycker.

Vi har idag drygt 10-talet redskap från Norje, allt från större entreprenadredskap till mindre lantbruksredskap. Anledningen till att vi har valt märket Norje är en kombination av en bra dialog med återförsäljaren Lantmännen, som borgar för bra kvalitet, och mest värde för pengarna.”

Mikael Falk
Umeå Mark & Anläggning AB, Röbäck

Jag är supernöjd med Norje som leverantör. Trygg och snabb leverans med kvalitet i fokus till bra priser. Känns skönt att veta att efter beställning så fungerar allt ända till leverans. Kan varmt rekommendera Norje Smidesfabrik som Sveriges ledande leverantör av tillbehör och redskap

Daniel Bruno, Hyrcenteransvarig
Stavdal AB, Järfälla

När jag köpte teleskoplastaren från Hüllert så rekommenderade de Norjes redskap som är specialanpassade för Merlo. Redskapen är rejäla och allt ser ut att vara gediget gjort. Har ganska många redskap, bland annat planeringsskopa, säckalyft, pallgafflar och stengrep.

Peter Jonasson
Östadlund AB, Alingsås