Hållbara redskap

Från generation till generation

Produkter

Provkör vår justeringsbalk på Borgeby Fältdagar

Den 27-28 juni är vi på plats på Borgeby Fältdagar. Mässan är en mötesplats som samlar alla MaskinLeverantörer på ett och samma ställe. Kom förbi, prata med oss och provkör vår justeringsbalk. Vi ses i monter G:43!

Redskap från Norje håller i generationer

Norje Smidesfabrik AB tillverkar och utvecklar redskap i Sverige för entreprenad, lantbruk och industri. Företaget grundades 1943 och har sedan dess alltid strävat efter att erbjuda kunderna hållbara redskap av hög kvalitet. Genom höga krav på tillverkning och material levererar vi i dag hållbara redskap till kunder över hela norra Europa.

Därför väljer många Norje

usp_money

Lönsamt

Hög kvalitet ger lönsamhet över tid

separator_dots

Våra produkter bidrar till att effektivisera våra kunders arbete inom lantbruk, entreprenad och industri. Genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet ger vi kunden mervärde i form av hög tillgänglighet, hög utnyttjandegrad och längre hållbarhet.

usp_safety

Säkert

Råvara till färdig produkt

separator_dots

Hos oss vet du vad du får. Vi är stolta över att tillverka i Sverige, har CE-märkta produkter, råvaror av hög kvalitet och ett miljötänk som genomsyrar företaget. Efter mer än 70 år i branschen har vi ett stort reservdelslager och vi vet vikten av vad snabba leveranser betyder.

flexible

Flexibelt

Egen tillverkning ger stora möjligheter

separator_dots

Egen tillverkning ger hög flexibilitet när det gäller anpassningar efter kunders behov. Med utgångspunkt från våra standardmodeller tar vi fram helt kundunika produkter. Hos oss är kundanpassat standard! Vi kan idag erbjuda fler än 80 olika redskapsfästen direktmonterade på redskap.

Trött på redskap som inte håller?

Hos Norje Smidesfabrik AB tillverkar vi redskap som ska hålla i många år. Jämför oss gärna med andra redskapsleverantörer och se skillnaden. Vi tillverkar t ex allt i vår egen fabrik i Sverige, använder extra höghållfast stål, volymtillverkar med robotsvetsning men även mycket specialanpassade redskap enligt kunders önskemål. Vi har erfarenheten, kunskapen och viljan att leverera bästa möjliga produkt till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta gärna oss om du vill veta mer.

 

NORJE
– Från generation till generation

Våra produkter finns hos återförsäljare över hela landet

Nyheter

Läget efter branden

Nyhet

I går förmiddag började taket på Norje Smidesfabrik brinna. Efter fyra timmar fick brandmännen branden under kontroll. Ingen person kom till skada. Det var bara en del av taket som förstördes i en av byggnaderna. Brandmännen berömde personalen som agerade snabbt med att få ut gasflaskorna från fabriken. Saneringsarbetet är i full [...]

Läs mer

Norje investerar för framtiden

Nyhet

En utbyggnad samt ny svetsrobot beräknas stå färdig i början av 2018 på fabriksområdet strax utanför Sölvesborg. Den nya svetsroboten ersätter en äldre modell och ska höja produktiviteten med 15%, ge högre precision och förbättrad arbetsmiljö genom ny ventilation. Den nya robotcellen ska främst svetsa frontlastarredskap. Flera andra investering har skett under [...]

Läs mer

Planeringsskopa med grävfäste

Nyhet

Nu lanserar vi möjligheten att beställa våra populära frontplaneringsskopor med grävfästen. Planeringsskopa N103 eller Planeringsskopa N303 med t ex S60, S50, S45 eller S40 fäste (fästet kan monteras framåt eller bakåt), samt även den efterfrågade möjligheten till kombifäste, bland annat kombi Stora BM/S60 eller SMS/S45.

Läs mer

Kvalitetsleverantörer

Vi använder bara oss av leverantörer som erbjuder hög kvalitet för att våra kunder ska kunna få bästa möjliga redskap.

Borox   Broson   Melin & Carlsson   Ovako   SSAB   Tibnor   Swea   

 

 

made_in_sweden

Tillverkat i Sölvesborg sedan 1943

Norje Smidesfabrik är ett företag med lång erfarenhet och stor kunskap av redskapstillverkning. Företaget grundades 1943 av Gösta Hermansson och drivs numera av tredje generationen i familjen. Idag har företaget vuxit till en av de största redskapstillverkarna i Sverige. 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.                    maskinlevarantorernanorje_smide  Klimatklivet Norje