Redskap för lantbruk, entreprenad och industri

 

Visa produkter

 

Några av våra populäraste produkter

Justeringsbalk

Norje Justeringsbalk är ett effektivt redskap som utnyttjar maskinens fulla potential. Användningsområden är justering och underhåll av grusvägar samt anläggning av fotbollsplaner, industrigolv med mera. Kan utrustas med förrivare, redskapstilt samt hydrauliska klaffar. Enkel att transportera och ger möjlighet till ökad utnyttjandegrad av din maskin.

 

Storsäckslyft | N309

Smidig storsäckslyft till hjullastare med 1-4 teleskopiska lyftarmar med kapacitet 1500kg/arm i yttersta läget. Ett mycket funktionellt redskap med lång räckvidd för enkel och smidig hantering av storsäckar. Stödbågar håller säckarna på plats samt gör det möjligt att ha redskapet stående när det inte används. Även tillgänglig i specialmodeller, bl a med fyra armar.

Rundbalsgrip | N980-981

Norje Rundbalsgrip är kraftig och greppsäker samtidigt som den är skonsam och smidig. Balgripen finns i två olika bredder och är standardutrustad med dubbla cylindrar och överströmnings- och backventil.

Planeringsskopa | N103

En stadig, stark och tålig planeringsskopa, för traktorer och mindre hjullastare (maskinvikt <6 ton), som klarar de flesta påfrestningar. Levereras som standard med SMS (Trima) eller Euro fäste, men även många andra originalfästen kan direktmonteras. Tillverkas av extra höghållfast stål, med förstärkta gavlar och ribbad botten.

NYHET! Nu även med grävfäste alternativt kombifäste Stora BM/S60, SMS/S40, SMS/S45

Kranarm Mekanisk | N316-318

Kranarmar till hjullastare för säkra lyft. Tillgängliga i längder från 1000-7450mm med ett eller två mekaniska utskjut. Levereras som standard med Stora BM men kan även tillhandahållas med många andra originalfästen.

Planeringsskopa | N303

Planeringsskopa modell N303 är en mycket kraftig och gedigen skopa för hjullastare. Levereras med ribbad botten för bästa resultat vid planering och med Stora BM fäste som standard men kan även kombineras med andra originalfästen.

Få ut mer av din investering med lönsamma kvalitetsredskap

Norje Smidesfabrik AB tillverkar och utvecklar redskap i Sverige för hjullastare, traktorer, kompaktlastare och truckar. Företaget grundades 1943 och har sedan dess alltid strävat efter att erbjuda kunderna effektiva och robusta redskap av hög kvalitet. Genom höga krav på tillverkning och material levereras redskap med styrka och hållbarhet till kunder över hela norra Europa. 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.                    maskinlevarantorernanorje_smide  Klimatklivet Norje

Redskap till din maskin

maskin-stor_croppedmaskin_litenmaskin_mellanmaskin_minst

Hos Norje hittar du redskap till de flesta märken på marknaden, allt från större hjullastare till mindre kompaktlastare. Alla med hög kvalitet och anpassade till maskinen.

Därför väljer många Norje

usp_money

Lönsamt

Hög kvalitet ger lönsamhet över tid

separator_dots

Våra produkter bidrar till att effektivisera våra kunders arbete inom lantbruk, entreprenad och industri. Genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet ger vi kunden mervärde i form av hög tillgänglighet, hög utnyttjandegrad och längre hållbarhet.

usp_safety

Säkert

Råvara till färdig produkt

separator_dots

Hos oss vet du vad du får. Vi är stolta över att tillverka i Sverige, har CE-märkta produkter, råvaror av hög kvalitet och ett miljötänk som genomsyrar företaget. Efter mer än 70 år i branschen har vi ett stort reservdelslager och vi vet vikten av vad snabba leveranser betyder.

flexible

Flexibelt

Egen tillverkning ger stora möjligheter

separator_dots

Egen tillverkning ger hög flexibilitet när det gäller anpassningar efter kunders behov. Med utgångspunkt från våra standardmodeller tar vi fram helt kundunika produkter. Hos oss är kundanpassat standard! Vi kan idag erbjuda fler än 80 olika redskapsfästen direktmonterade på redskap.

Vad andra säger om Norjes produkter

Nedan finner du några av de omdömen som finns om Norjes produkter och service. Vi hoppas och tror att du kan bli en av alla nöjda användare av Norje premiumredskap. Kontakta gärna oss och berätta vad du tycker.

Kvalitetsleverantörer

För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga produkt i material och tillverkning använder vi oss av leverantörer som erbjuder hög kvalitet.

Borox   Broson   Melin & Carlsson   Ovako   SSAB   Tibnor   Swea   

Nyheter

Norje investerar för framtiden

Nyhet

En utbyggnad samt ny svetsrobot beräknas stå färdig i början av 2018 på fabriksområdet strax utanför Sölvesborg. Den nya svetsroboten ersätter en äldre modell och ska höja produktiviteten med 15%, ge högre precision och förbättrad arbetsmiljö genom ny ventilation. Den nya robotcellen ska främst svetsa frontlastarredskap. Flera andra investering har skett under [...]

Läs mer

Planeringsskopa med grävfäste

Nyhet

Nu lanserar vi möjligheten att beställa våra populära frontplaneringsskopor med grävfästen. Planeringsskopa N103 eller Planeringsskopa N303 med t ex S60, S50, S45 eller S40 fäste (fästet kan monteras framåt eller bakåt), samt även den efterfrågade möjligheten till kombifäste, bland annat kombi Stora BM/S60 eller SMS/S45.

Läs mer

Borgeby Fältdagar 28-29 juni

Evenemang

Välkommen till Norjes monter G43 under årets maskinmässa i Borgeby. Hos oss hittar du kvalitetsredskap för kompaktlastare, traktorer och hjullastare. Läs mer om mässan på www.borgebyfaltdagar.se  

Läs mer
 

 

made_in_sweden

Tillverkat i Sölvesborg sedan 1943

Norje Smidesfabrik är ett företag med lång erfarenhet och stor kunskap av redskapstillverkning. Företaget grundades 1943 av Gösta Hermansson och drivs numera av tredje generationen i familjen. Idag har företaget vuxit till en av de största redskapstillverkarna i Sverige.