fbpx

Sölvesborg, 25 juni 2024 – Norje Smidesteknik AB, en ledande aktör inom tillverkning och försäljning av svensktillverkade redskap av hög kvalitét till kunder inom lantbruk, entreprenad och godshantering, är glada att meddela att Fredrik Mickelsson har utsetts till verkställande direktör i bolaget. Fredrik tillträder sin nya roll med omedelbar verkan och kommer att arbeta nära alla medarbetare för att fortsätta driva företagets utveckling och framgång.

Fredrik Mickelsson har en gedigen bakgrund från både producerande och tjänsteföretag, med 20 års erfarenhet i olika ledande befattningar. Hans omfattande kunskap och erfarenhet gör honom väl lämpad att leda Norje Smidesteknik in i nästa fas av tillväxt och innovation.

“Jag är mycket entusiastisk över att få leda Norje och arbeta tillsammans med alla talangfulla medarbetare. Tillsammans ska vi fortsätta att utveckla vår verksamhet och skapa ännu större värde för våra kunder och partners,” säger Fredrik Mickelsson. “Jag ser fram emot att bygga vidare på företagets starka grund och utforska nya möjligheter som kan stärka vår position på marknaden.”

Under Fredriks ledning kommer Norje Smidesteknik att fokusera på marknad, produktion, driva lönsam tillväxt och fortsätta att vara en pålitlig partner till våra kunder.

Vi ser fram emot en spännande framtid med Fredrik och välkomnar honom varmt till Norje Smidesteknik!