Utnyttja din maskins

Fulla potential

Med svensktillverkade kvalitetsredskap till hjullastare,
traktorer, kompaktlastare och truckar.

Visa produkter

 

Några av våra populäraste produkter

Justeringsbalk

Ett effektivt redskap som utnyttjar maskinens fulla potential vid justering av grusvägar, fotbollsplaner, industrigolv med mera. Enkel att transportera och ger större utnyttjandegrad av maskinen.

 

Storsäckslyft | N309

Smidig storsäckslyft till hjullastare med en, två eller tre teleskopiska lyftarmar med kapacitet 1500kg/arm i yttersta läget. Ett mycket funktionellt redskap med lång räckvidd för enkel och smidig hantering av storsäckar. Stödbågar håller säckarna på plats samt gör det möjligt att ha redskapet stående när det inte används. Även tillgänglig i specialmodeller, bl a med fyra armar.

Rundbalsgrip | N980-981

Norje Rundbalsgrip är kraftig och greppsäker samtidigt som den är skonsam och smidig. Balgripen finns i två olika bredder och är standardutrustad med dubbla cylindrar och överströmnings- och backventil.

Planeringsskopa | N103

En stadig, stark och tålig planeringsskopa, för traktorer och mindre hjullastare (maskinvikt <6 ton), som klarar de flesta påfrestningar. Levereras som standard med SMS (Trima) eller Euro fäste, men även många andra originalfästen kan direktmonteras. Tillverkas av extra höghållfast stål, med förstärkta gavlar och ribbad botten.

Kranarm Mekanisk | N316-318

Kranarmar till hjullastare för säkra lyft. Tillgängliga i längder från 1000-7450mm med ett eller två mekaniska utskjut. Levereras som standard med Stora BM men kan även tillhandahållas med många andra originalfästen.

Planeringsskopa | N303

Planeringsskopa modell N303 är en mycket kraftig och gedigen skopa för hjullastare. Levereras med ribbad botten för bästa resultat vid planering och med Stora BM fäste som standard men kan även kombineras med andra originalfästen.

Få ut mer av din investering med lönsamma kvalitetsredskap

Norje Smidesfabrik AB tillverkar och utvecklar redskap i Sverige för hjullastare, traktorer, kompaktlastare och truckar. Företaget grundades 1943 och har sedan dess alltid strävat efter att erbjuda kunderna effektiva och robusta redskap av hög kvalitet. Genom höga krav på tillverkning och material levereras redskap med styrka och hållbarhet till kunder över hela norra Europa. 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.                    maskinlevarantorernanorje_smide  Klimatklivet Norje

Redskap till din maskin

maskin-stor_croppedmaskin_litenmaskin_mellanmaskin_minst

Hos Norje hittar du redskap till de flesta märken på marknaden, allt från större hjullastare till mindre kompaktlastare. Alla med hög kvalitet och anpassade till maskinen.

Därför väljer många Norje

usp_money

Lönsamt

Hög kvalitet ger lönsamhet över tid

separator_dots

Våra produkter bidrar till att effektivisera våra kunders arbete inom lantbruk, entreprenad och industri. Genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet ger vi kunden mervärde i form av hög tillgänglighet, hög utnyttjandegrad och längre hållbarhet.

usp_safety

Säkert

Råvara till färdig produkt

separator_dots

Hos oss vet du vad du får. Vi är stolta över att tillverka i Sverige, har CE-märkta produkter, råvaror av hög kvalitet och ett miljötänk som genomsyrar företaget. Efter mer än 70 år i branschen har vi ett stort reservdelslager och vi vet vikten av vad snabba leveranser betyder.

flexible

Flexibelt

Egen tillverkning ger stora möjligheter

separator_dots

Egen tillverkning ger hög flexibilitet när det gäller anpassningar efter kunders behov. Med utgångspunkt från våra standardmodeller tar vi fram helt kundunika produkter. Hos oss är kundanpassat standard! Vi kan idag erbjuda fler än 80 olika redskapsfästen direktmonterade på redskap.

Vad andra säger om Norjes produkter

Nedan finner du några av de omdömen som finns om Norjes produkter och service. Vi hoppas och tror att du kan bli en av alla nöjda användare av Norje premiumredskap. Kontakta gärna oss och berätta vad du tycker.

Kvalitetsleverantörer

För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga produkt i material och tillverkning använder vi oss av leverantörer som erbjuder hög kvalitet.

Borox   Broson   Melin & Carlsson   Ovako   SSAB   Tibnor   Swea   Vetter

Nyheter

Borgeby Fältdagar 28-29 juni

Evenemang

Välkommen till Norjes monter G43 under årets maskinmässa i Borgeby. Hos oss hittar du kvalitetsredskap för kompaktlastare, traktorer och hjullastare. Läs mer om mässan på www.borgebyfaltdagar.se  

Läs mer

Redskap till kompaktlastare

Nyhet

Nu kan du även hitta vårt sortiment utformat för kompaktlastare här på webbsidan. Bland annat planeringskopor, gaffelställ och grepar. Via produkter hittar du enkelt det du söker genom att gå in på önskar produktkategori och sedan välja maskintyp kompaktlastare. Vi lovar samma höga kvalitet även på vårt minsta sortiment.

Läs mer

Elmia Lantbruk 19-21 oktober 2016

Evenemang

Välkommen till Norjes monter B05:101 där du hittar svensktillverkade premiumredskap. Under mässan kommer vi framförallt visa vårt sortiment för traktorer och kompaktlastare, men även inslag av redskap för hjullastare finns med. Vi ser fram emot en bra mässa! På Elmia Lantbruk 2016 presenteras innovationerna och de ledande leverantörerna ställer ut. Du får [...]

Läs mer
 

 

made_in_sweden

Tillverkat i Sölvesborg sedan 1943

Norje Smidesfabrik är ett företag med lång erfarenhet och stor kunskap av redskapstillverkning. Företaget grundades 1943 av Gösta Hermansson och drivs numera av tredje generationen i familjen. Idag har företaget vuxit till en av de största redskapstillverkarna i Sverige.